Traefpunktet
Startside

Information

Aktiviteter

Bestyrelse

Set & sket

Kalender

IT Undervisning

Links

Efterlønsklubben

Pensionistforeningen

Ældresagen

Krolf


Æ´Træfpunkt    Krolf    Pentionistforeningen    Efterlønsklubben Ældresagen

      
   Krolfafslutning

Tirsdag d. 13.11.18 var dagen, hvor krolfspillet tog sin afslutning for i år. Spillerne var i godt humør og tog et par regndryb med oprejst pande og et sæt regntøj. Men så kom solen, og gjorde dagen til et lyspunkt, som den altid er når krolfspillerne indtager "Krolfbanen ved Æ Træfpunkt".

Vanen tro var der stort LAGKAGEBORD efter spillet. Kjeld og Nis gav også en lille en til halsen.

Kjeld og Nis modtog også en lille gave, som tak for deres måde at styre slagets gang, 2 GANGE UGENTLIG i hele perioden. 

TAK FOR DET.

Til slut blev der trukket lod om gavekort til SPORTSCAFEEN  ved hallen. Kjeld og Nis var igen på banen med 2 flasker vin som også fik lov at indgå som gevinst.

Nis var rigtig godt i humør og lovede at banen allerede blev åbnet

8. APRIL 2019, så nu skal vi se, om det holder vand............


Billeder fra Natkrolf

Ja, så er årets NATKROLF på "Æ Træfpunkt" i Toftlund blevet afviklet. 64 spillere tog imod tilbudet.

Vi startede med spisning, som bestod af 

"STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS", derefter gik spillet igang. I dagens anledning var der ekstra gevinst ved "Hole-in-one" ved flagene. Dette skete kun i et enkelt tilfælde. Der blev sluttet af med et kop kaffe med en småkage, kagen var sponsoreret af SUPER BRUGSEN. Dejlig aften hvor vejrguderne var med os fra start til slut.

Vi håber fra Bestyrelsens side, vi ses igen til NATKROLF næste år.

 Billeder fra frivillige festen

Torsdag d.3 maj 2018 blev årets fest for de frivillige skudt i gang, der blev som sædvanlig startet med lagkager i rigelig mængde. Da vejret var godt tog man imod tilbudet om et spil krolf inden man skulle indtà aftensmaden. Denne gang var maden fra Super-Brugsen, hvor Mogens havde fremtryllet den dejligste mad. Der var ølmarineret kalvespidsbryst, kornflaks stegte kyllingelår, 2 slags kartofler, 2 slags salat, whiskysovs og tilhørende  flytes. Desserten bestod af islagkage. Efter al den spiseri var det godt med en swing-om. Guitar-Finn stod for musikken. 

Dette var takken for et års frivilligt arbejde på Æ Træfpunkt.

Hilsen og tak fra 

BESTYRELSEN.
  

                
             Natkrolf

Så blev der tid til NATKROLF på "Æ Træfpunkt". Vejrguderne havde for en stund lukket for hanen, så natkrolfen blev afviklet i tørvejr og med stjerner på himlen.

Vi startede med spisning med drikkevarer og en lille en.

Menuen bestod af "STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS" og selvfølgelig rødbeder. Efter maden gik spillet i gang. 

Der blev sluttet af med en kop kaffe og småkager.

Kjeld og Nis syntes også der skulle trækkes lod om et par gevinster, så der var flere, der kom hjem med en flaske vin.

Vi regner med at NATKROLF er kommet for at blive, der var ihvertfald en enorm tilslutning, over 70 personer.

Hilsen og tak for en dejlig aften.

 

Bestyrelsen.
                     FRIVILLIGHEDSFEST 2017

Fredag d. 28.04.17 blev de FRIVILLIGE`s løn udbetalt i form af en dejlig fest, hvor de sammen med ægtefæller/samlever blev udsat for LADKAGESPISNING, KROLFSPIL, DIVERSE SPIL og et spil BILLIARD. Efterfølgende blev der serveret grilmad med tilbehør. Aftenen sluttede med dans til GUITAR-FINN`s dejlige musik.

TAK FOR DE GODE SAMARBEJDE GENNEM ÅRET DER GIK.

Håber alle er klar til endnu mange år.Mandag d. 3. april 2017 var dagen, da 60 spillere gik i gang med det tilbagevendede krolfspil på "Æ Træfpunkt" i Toftlund.

Nu havde vi også ventet hele vinteren på at foråret måtte vise sig, og det gjorde det med høj solskin og stille vejr.

Pølserne blev grillet og skyllet ned med diverse drikkevarer, og så gik spillet i gang. Der var gevinst til den, der fik "hoel in one", det var der 2 personer der fik. Resten fik en dejlig aften ud af det.

Vi ses igen på torsdag..............

Der spilles mandage kl. 18.30 og torsdage kl. 14.00.

Hilsen Kjeld og Nis.Tirsdag d. 15. nov.2016 var der krolfafslutning for i år.

Det foregik med et sidste spil krolf af de 40 fremmødte, efter spillet var der kaffebord med (som sædvanlig) stort lagkagebord.

Kjeld og Nis blev hyldet for det store arbejde, som de yder, for at holde gang i "fabrikken". De blev med stort bifald bedt om at fortsætte næste år.

Efter kaffen var der så lodtrækning på flotte præmier.
HUSET havde i dagens anledning og som tak for det altid gode fremmøde indkøbt 3 gavekort til middag for 2 personer. 1 på pizzariaet på Søndergade, 1 til Toftlundhallernes kaffeteria og 1 til Toftlund Golfhotel.  Derud over var der 2 gaveposer fra GF forsikring samt CD fra Guitar-Finn. Der var også gaver fra privat sponsorer. Så alt i alt en god eftermiddag

HUSET havde i dagens anledning og som tak for det altid gode fremmøde indkøbt 3 gavekort til middag for 2 personer. 1 på pizzariaet på Søndergade, 1 til Toftlundhallernes kaffeteria og 1 til Toftlund Golfhotel.  Derud over var der 2 gaveposer fra GF forsikring samt CD fra Guitar-Finn. Der var også gaver fra privat sponsorer. Så alt i alt en god eftermiddag 

  Billede indsat i tekst 1 Billede indsat i tekst 3

HA EN RIGTIG GOD VINTER ALLESAMMEN, GOD JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR.

VI SES TIL NÆSTE ÅRS KROLFSPIL.

HILSEN FRA HUSETS BESTYRELSE.
Ja, så kom fortjenesten for et helt års frivillig arbejde.

Vejret viste sig jo fra sin sommerlige side, med sol fra start og næsten til slut. Det var nemlig blevet mørkt, inden de sidste gik hjem, efter en dag, der som s��dvanlig startede med lagkager. I år var der blevet bagt et par stykker ekstra, så det kneb lidt med at få dem alle spist. Efter kaffebordet, blev der hyggesnakket og der var mulighed for et slag krolf. Men ingen fest uden grilmad, så ved 6 tiden, gik selskabet i gang med spisningen. Til at sætte lidt gang i festen, spillede Guitar-Fin under spisningen og bagefter til en sving-om. Dejligt at så mange møder frem, for at få sin velfortjente (løn).

En stor tak skal lyde fra Bestyrelsen, for det gode samarbejde.


 

Ja så kom afslutningen på TOFTLUND BYFEST, hvor 

"Æ Træfpunkt" er deltager med eget indslag, hvor vi først spiller et spil krolf, og derefter tar vi ned i teltet til det store SILDEBORD. I år var vi 14 hold, der spillede krolf, bagefter var der en gevinst til den dygtigste(heldigste) på hvert hold. 

Efter det store sildebord fik vi os en svingom, dejlig dag.


              Krolfafslutning 10 nov


Tirsdag d. 10.11.2015 blev der om eftermiddagen slået sidste gong-gong slag, som startsignal til krolfspillet for i år. Der var over 40 spillere, som trodsede vejret og vind og havde en dejlig eftermiddag. Især taget i betragtning, at efter spillet ventede der kaffe og "LAGKAGER". Der blev i år udtrukket et par flotte præmier til de fremmødte. Der var stor tak og en ordenlig kurv med spændende ting til de 2 "SUPERMÆND", som trolig sørger for, at banen er klar hver gang der spilles krolf på                       "Æ Træfpunkt". 

Nis og Kjeld takkede også for det flotte fremmøde, og håbede at se lige så mange næste år.


Onsdag d. 3. juni 2015 stod "Æ Træfpunkt" på den anden ende, som man siger. Huset var fyldt med over 100 glade mennesker fra kl. 14.00 til langt ud på aftenen. De 3 foreninger viste og fortalte om deres forskellige arrangementer. Der var også besøg af 2 ansatte hos 3F, det havde jo været deres gamle arbejdsplads. Der var også bes��g af GF, som udloddede en gevinst blandt de person, der kunne svare rigtig på 3 spørgsmål. Folk fik samtidig en lille forsikringssnak. Super Brugsen havde sponsorreret en ordenlig håndfuld forskellige pølser, som blev serveret som pindemadder. Eftermiddagsfesten gled faktisk lige over i aftenens fest, som startede kl. 18.30, hvor der blev grillet til den store guldmedalje, 5 slags kød med alt i tilbehør. Til aftenskaffen havde de dygtige bagere lavet alletiders kringle. Aftenen sluttede med dans. Jeg tror ikke der var nogen, der nåede at kede sig. Der var allerede nogen, som glædede sig til 20 ÅRS JUBIFESTEN. 

Bestyrelsen siger tak for den store tilslutning.


               

  Så skal der arbejdes


Der bliver til stadighed arbejdet for at få "Æ Træfpunkt" til at se dejligt ud, også udefra. Det er simpelthen utroligt, så mange frivillige kræfter der bliver lagt i, inde som ude, at vi i dag har et hus stående, som bruges af utroligt mange "ældre" hver dag.
   


                           Frivilligefest

Tirsdag d. 16. september 2014 blev der afholdt fest for de frivillige samt samlever, der i årets løb har udført forskelligt arbejde i og omkring "Æ Træfpunkt".

Der blev startet med stor lagkagespisning. Derefter blev der slået til kuglerne i et spil krolf. Willy Falmand og Inga sørge efterfølgende for grilmaden. Efter den lækre menu, blev der spillet op til dans. Guitar Finn kunne godt holde folk i gang.Fra bestyrelsens side, håber vi alle har haft en god dag, og håbr på godt samarbejde fremover.

Tak fra bestyrelsen.


Vedrørende renoveringen af salen på "Æ Træfpunkt", er der med hjælp fra TUBORGFONDET blevet indkøbt nyt lyd- og billedudstyr, det flotte tilskud er på 15.000 kr.

Bestyrelsen vil hermed gerne takke TUBORGFONDET.

Årsmødet for "Æ Træfpunkt" blev afviklet d. 05.02.14. Der var mødt 48 interesserede frem. Formanden Hilda Larsen bød velkommen, og fortalte om sidste års begivenheder. Hilda Larsen og Ellen Conradsen var på valg, de blev genvalgt til bestyrelsen. Margit Sørensen blev genvalgt som suppleant, Lis Bull ønskede at stoppe, og nyvalgt blev Chr. Andersen som suppleant.

 


 
Onsdag d. 13.11.2013 blev der afholdt KROLFAFSLUTNING på "Æ Træfpunkt"

 
. 52 spillere havde fundet vej til denne dag, hvor der efter spillet blev serveret lagkage og kaffe. Der var i dagens anledning en gave til den der først fik "hoel in one". Der var også en gave til hvert holds første og sidste plads. Der var også en flaske vin til de tre personer, der holder spillet kørende, Kjeld, Nis og Preben. Alle præmier var skænket af byens forretninger, som vi hermed vil sige tusind tak. Følgende forretninger har skænket gaver:
SLAGTER POP, VESTERBAGEREN, GULDBAGEREN, FRIES FRITID OG FODER, TOFTLUND KIBAB HOUSE SØNDERGADE, TRILLEBØREN, SANNE SKO, BELLADELUX, MODESAKSEN, STEFFI, MATAS, BUTIK AMALIE, SOS DANSK AUTOHJÆLP, JENSENS FARVER, DANSKE BANK, SYDBANK, NORDEA, SERVICERINGEN, TØJ EXPERTEN, BOG OG PAPIR, STATOIL, BUHL JENSEN, STOF OG GARN KÆLDEREN, SALON HOLDT OG SUPER BRUGSEN.
 
BESTYRELSEN SIGER HERMED TAK FOR I ÅR.


          

Kanon, er det ikke det, det hedder, når noget er vellykket. Mandag d. 7.okt. 2013 blev der spillet natkrolf på æ træfpunkt`s krolfbane. Uden mad og drikke, duer helten ikke. Efter maden gik det løs. Med fakler og pandelamper blev banen oplyst, og der kom rigtig gang i kuglerne. Nogle blev skudt i hullerne, en blev væk i mørket. 59 spillere fik en rigtig dejlig aften. 
Tirsdag d. 17. september 2013 var 90 personer samlet, for at fejre det kæmpe store arbejde, de som frivillige er en del af. KL. 15.00 gik festen igang med lagkagespisning og efter kaffen, var der forskellige aktiviteter. Der blev spillet krolf, kort og Yatzy.
Hen mod spisetid gik Villy Falkmand og Inga igang med grillen. Maden var fra Super Brugsen og som sædvanlig utrolig lækker.
Under og efter maden var der underholdning af UNO, som satte lidt gang i forsamlingen. Efter maden var der et kop kaffe, og aftenen slutte med en swingom.
Bestyrelsen takker endnu en gang de mange frivillige, uden dem var der ingen "TRÆFPUNKT".
 

 
"Æ Træfpunkt" får en omgang af eksperterne
                                                          

Der er bevilliget tid til kaffepause, men ikke for længe
Tirsdag d. 30. april 2013 afholdt "Æ Træfpunkt" i samarbejde med Toftlund og omegns efterløn og pensionistklub, Ældresagen og Pensionistforeningen et Indsamlingsarrangement til fordel for Ngayen School Fund, en skole i Gambia/Vest Afrika. Ditte Marie Leigh og hendes forældre Jane og Erik Ohlsen har i januar 2009 stiftet en forening med den hensigt at hjælpe området skole og især de små brugere. Så enhver gave er en stor hjælp. Erik Ohlsen kom og fortalte om deres projekt, samt viste en masse spændende billeder dernede fra. Hvis nogen har interesse i at se lidt dernede fra kan man gå ind på skolens hjemmeside www.ngayenschoolfund.com , der ligger en masse billeder, samt man kan sponsorere et barns skolegang i et helt år for 500,00 danske kroner. Ditte havde en masse forskellig håndlavet træfigurer med, samt nogle flotte perlekæder, børnekjoler, stoffer og tasker, som også blev solgt. Også her gik pengene ubeskåret til skolen. Aftenens resultat blev et pænt beløb på 8.000,00 kr.
 
"Æ Træfpunkt"`s bestyrelse siger tak til de tre foreninger samt til GF Forsikring, som havde sponsorreret annoncen. Også tak til Danske Bank, som gav 3 poser kaffe til aftenen.

Frivilligefest 2012


Onsdag den 12.09.2012 var dagen, hvor der blev afholdt fest for de frivillige samt partner. Det er de personer
som bidager til "Æ`TRÆFPUNKT"´s bestående. Uden dem kunne et sådan sted ikke eksistere. 
Selskabet var på 94 fremmødte.
Festen starter altid med borddekorationer. Disse flotte dekorationer står Margit, Marie og Ellen for.
 Der var kaffebord kl. 15.00 og derefter blev der spillet en omgang krolf, det er Nis og Kjeld som står for den afdeling.
 Willy Falkmand og Inga startede grillen op, menuen bestod af en marineret nakkekottelet med tilbehør,
og der blev derefter severet en grilpølse. Maden var fra Super Brugsen, og den bestod prøven,
grilkullene var sponsoreret af DAVIDSEN.  FEMTETTEN gav derefter en lille opvisning af deres kunnen,
 og der blev sluttet af med dans til Pia`s orkester.
 
Husets bestyrelse takker for den gode tilslutning, og vi glæder os allerede til næste år.
Æ TRÆFPUNKT VIL HERMED BRINGE EN HJERTELIG TAK TIL TOFTLUNDS 3 BANKER,
      SOM HAR GJORT DET MULIGT, AT VI HAR KUNNET ERHVERVE ET PIANETTE,
                                       SOM VI HAR MANGLET I LANG TID.
                         

                                                                   

                                   Nordea Bank                                                              Tønder Bank

                  

                           Danske Bank ved leveringen                                    En glad formand     

      


 

           Billeder fra indvielse