Æ træfpunkt

Jyllandsgade 14, 6520 Toftlund

Efterlønsklubben


Efterår er lige tiden for en EFTERÅRSFEST, som efterlønsklubben lige har afholdt med god mad og afslutning med en dans.
Vi ses igen 29 november til julefrokost.
Hilsen Inger.
 
 

 

 


 
Årets Rømø-Sild tur foregik i år på Slien.
Afgang fra Æ Træfpunkt og i nærheden af Gelting, var der pause med buskaffe og rundstyk. Ved ankomst til Kappel var skibet Nordlict klar til at ta` os ombord. Vi sejlede forbi Maasholm til Sliens udløb i Østersøen. Der var der en halv times ophold så man kunne gå fra borde og få lidt luft i håret.
Tilbage til Kappel hvor middagsmaden (Kappels største wienersnitsel) med tilbehør blev serveret på resturrant (KOM BÜSE). Så gik hjemturen gennem Flensborg og til parkeringsplads ud for Okseøerne hvor der blev serveret kaffe og kage og en lille en. Hjemme igen ved sytten tiden. 
 
 
   
 
 
 

 

Ja så er Efterlønsklubbens FISKETUR afviklet.
Turen gik til Skarrev, hvor vi startede med en medbragt madpakke, det kunne være med fisk med tilbehør. Derefter blev kaninerne jaget væk, og vi spillede et slag krolf på deres krolfbane, som er noget af en udfordring. Vi sluttede med en kop kaffe med en småkage. Vi ses igen til næste år.
Hilsen Inger. 

 

 

 


Tur til slien.

 


 

 


UDFLUGT  DEN  17. MAJ  2022

 

Tirsdag d.17 maj 2022 tog Efterlønsklubben på udflugt. Turen gik til GLUD MUSEUM og derefter til ULDUM MØLLE.
Efter opstart gav der et stop lige før Vejle med kaffe og rundstykker. Så kom DOKTOR NIELSEN rundt til morgen eftersyn og så gik turen videre til Glud museum. Imponerende gamle bygninger, nogle fra 1800 tallet. Efter turen gennem alle bygninger med guide, blev der serveret Flæskesteg med rødkål, kartofler og rigelig med brun sovs.
Efter middagen gik turen til ULDUM MØLLE, hvor Mølleren stod klar til at fortælle møllens historie. Spændende at se en mølle som stadig er i funktion. Efter historien blev vi bænket omkring møllen, hvor der blev serveret medbragt kaffe og kage.
Dejligt der var så mange med på turen.
Hilsen Inger
 
   
 
   
 
   
 
     
 
   
 
     
 
 

EFTERLØNSKLUBBENS  FORÅRSFEST  2022

 
 

     PROGRAM FOR  2022.


 
Traditionen tro er der afholdt æbleskive spisning med gløgg, julehistorie oplæsning, efterfølgende blev der serveret kaffe med "goi raij" leveret af samme bager som de foregående år. Der blev sluttet af med en julesang.
Hilsen Inger.
HUSK GENERALFORSAMLING : 25.JANUAR 2022 KL. 19.30
 
 
   
 
   

Billeder fra Efterlønsklubbens julefrokost.

 

     

 

   

 

   

 

     

 

 

 

 

 

 


Billeder fra Efterlønsklubbens  KREATIVE.

Der males fredage.

Kontaktperson: Tove  tlf: 60 82 54 38

 

       

 

 

 


Opstart på   BILLARD.